PRINTAJ BEZ

OGRANIČENJA!

Poklanjamo vam zalihu printa u vašoj kancelariji za godinu dana
Saznajte više

Saznajte prednosti Epson

Ink Tank Sistema


Niska cijena ispisa u crno/bijeloj

10 puta jeftiniji ispis od laserskih printere - cijena ispisa za mono ispod 1 pfening.

Minimalna potrošnja

Minimalna potrošnja struje - uređaj nema grijače kao npr. laserski printeri.

Niska cijena ispisa u boji

Dostupan ispis u boji po najnižoj mogućoj cijeni - cijena ispisa u boji 1,5 pfening.

Minimalno i lako servisiranje

Minimalni zahtjevi za servisiranjem Ink Tank System Epson uređaja.

Upoznajte se sa

Epson ITS uređajimaEpson MFP L565 ITS

+ 3 pakovanja crne tinte i 2 pakovanja tinti
u boji za 12000 stranica ispisa


Wireless color printer, skener, kopir, faks

Brzina: 33 str./min crna, 15 str./min u boji
Rezolucija: do 5.760 x 1.440 dpi, Ladica: 100 listova
Tip skenera: Senzor za prepoznavanje slike (CIS)


Model L565 savršen je za korisnike u manjim kancelarijama koji traže brz, kvalitetan i iznimno povoljan ispis, skeniranje, kopiranje i faksiranje uz Wi-Fi i Ethernet. Uz spremnike za tintu visokog kapaciteta korisnici mogu ispisivati više stranica po nižoj cijeni. Uređaj se postavlja bez muke, čime se povećava produktivnost. Epsonova Micro Piezo tehnologija i ISO brzina ispisa od 9,2 stranice u minuti daju ovom printeru rezultate visoke kvalitete.

Uštedite do 90 % na troškovima ispisa

Model L565 nudi iznimno nizak trošak po stranici ispisa za crno-bijeli ispis i ispis u boji. Opremljen je s četiri Epsonove bočice s tintom u boji (cijan, žuta, magenta, crna), a uključene su i dvije dodatne bočice s crnom tintom, što korisnicima omogućuje ispis do 13.000 crno-bijelih stranica i 12000 stranica u boji uz dodatni komplet tinti.

Povećajte produktivnost

Dokumenti i fotografije mogu se ispisivati i direktno s mobilnih uređaja zahvaljujući kompatibilnosti s uslugama Apple AirPrint5 i Google Cloud Print. Automatska ladica listova s kapacitetom od 30 stranica garantuje brzo i jednostavno kopiranje, skeniranje i faksiranje. Skener od 1200 dpi znači da možete skenirati fotografije i dokumente u visokoj rezoluciji, a višestruko kopiranje omogućuje vam brzo kopiranje do 99 kopija, čime se štedi vrijeme.

Vjerujte Epsonovoj kvaliteti

Namjenski spremnik ugrađen je u printer pa možete uživati u pouzdanom ispisu u boji bez nereda ili gnjavaže koja često prati neoriginalna dodatna punjenja i sistem spremnika s tintom drugih proizvođača. Epsonove originalne bočice s tintom omogućuju jednostavno dodatno punjenje spremnika s tintom zahvaljujući jasnom označavanju i mlaznici koja ne kapa.


549,00 KM


Kupite odmah

Epson MFP L382 ITS

+ 3 pakovanja crne tinte i 2 pakovanja tinti
u boji za 12000 stranica ispisaColor printer, skener, kopir

Brzina: 33 str./min crna, 15 str./min u boji
Rezolucija: do 5.760 x 1.440 dpi
Ladica: 100 listova


Model L382 oduševit će kucne korisnike koji traže rješenje za brz i iznimno povoljan ispis, skeniranje i kopiranje visoke kakvoće. Uz sistem spremnika za tintu visokog kapaciteta možete ispisivati na hiljade stranica po vrlo niskoj cijeni. Jednostavan je za korištenje od samog početka, uz brzo postavljanje bez gnjavaže. Nudi i ispis fotografija bez ruba.

Zaboravite patrone – tinta u trajanju od godinu dana

Bilo da ispisujete crno-bijelo ili u boji, printer L382 nudi iznimno niski trošak po stranici, a uključuje i tintu u trajanju od godinu dana. Opremljen je s dovoljno tinte za ispis nevjerojatnih 13.000 stranica crno-bijelo i 12000 stranica u boji, bez potrebe za mijenjanjem spremnika s tintom. Uz printer standardno dobivate i jedan komplet tinti te dvije dodatne bočice s crnom tintom.

Jednostavan i brz

Uz printer L382 odmah ste spremni za rad. Ovaj printer omogućuje vam veću produktivnost od samog početka uz brzo postavljanje bez gnjavaže. Uz brzinu ispisa od 10 str./min. Printanje vam vise nece biti gubitak vremena.

Kvalitetan ispis koji omogućuje Epson

Zahvaljujući printeru L382 možete uživati u pouzdanom i ekonomičnom ispisu bez prljanja. Svaki je dio dizajniran za rad u skladu s namjenski izgrađenim i integriranim spremnikom tinte, čak i Epsonove izvorne bočice s tintom. Zahvaljujući mlaznicama koje ne cure, jasnom označavanju i tehnologijom brzog dodatnog punjenja, nadopunjavanje spremnika s tintom jednostavno je i opušteno. Zahvaljujući Micro Piezo tehnologiji možete se osloniti na printer L382 za ujednačen ispis visoke kvalitete. Usto, možete i uživati i u skeneru rezolucije 1200 dpi i ispisu fotografija bez ruba.


349,00 KM


Kupite odmah

Kupite tinte i papir za

Epson ITS printere


Epson T6644 Yellow

Kupite

Epson T6643 Magenta

Kupite

Epson T6642 Cyan

Kupite

Epson T6641 Black

Kupite

Papir Epson Business Quality A4 80gr 500 listova

Kupite

Datasheet ITS Epson printera


Kontaktirajte nas!


Akcija traje do 31.03.2018. ili do isteka zaliha.

+387 33 944 300